beats by dre cheap

Next : Drugo polufinale !

Sutra će Moskva i organizstor Eurosonga imati popravni ispit.  Riječ je o drugom polufinalu, iz kojeg ćemo dobiti dodatnih 10 finalista, i time kompletirati finale.
Za naše komšije sutra je dan odluke. Hrvatska će sa Igorom i Andreom pokušati krunisati trend vrtoglavog uspinjanja na kladionicama, a Srbija će probati ući u finale u ulozi "dark horsea".

No, ono što ćemo mi iz BiH sa posebnom željom gledati ( s obzirom da nemamo nikakvog rezultatskog niti ikakvog drugog cilja sutra ) jest cjelokupan dojam i show.  Jasno je i nama, ai samom organizatoru da su potpuno podbacili sinoć i da im predstoji puno muke da isti i poprave.
Jedino u šta smo sigurni je da će "ubojiti dvojac" koji nas je nasmijavao u utorak , svojim glupostima i budalaštinama nasmijavati i sutra. Nadam se i da će maknuti stolice iz provog reda, koje su izgleda zaostale sa koncerta neke filharmonije.

Sutra nastupaju : Hrvatska, Irska, Latvija, Srbija, Poljska, Norveška , Kipar, Slovačka , Danska , Slovenija, Mađarska, Azerbejdžan , Grčka, Litvanija, Moldavija, ALbania , Ukrajina, Estonija i Holandija.

Najvjerovatnije je da ćemo u subotu gledati :
Grčku, Azerbejdžan, Norvešku, Ukrajinu, Mađarsku, Srbiju, Hrvatsku , Holandiju, Estoniju i Litvaniju

Pritajeni mogući finalisti su :
Albanija, Moldavija, Slovenija, Irska i Poljska

Iz ovog je jasno da je ovo drugo polufinale mnogo snažnije i kvalitetnije od onog prvog. S obzirom da za BiH nema pritiska, možemo uživati, koliko god se može uživati uz onakve voditelje :=)

Eurosong box
http://eurosongbox.blogger.ba
13/05/2009 23:13