beats by dre cheap

Finale pred vratima !

Za tačno četiri sata počeće dugoočekivano finalno veče 54. Eurosonga. Sve znate. Regina nastupa pod rednim brojem 12. Naši revolucionari i vojnici ljubavi dali su obećanje da neće biti treme i da će nastup biti njihov maksimum.

Iako mnogi govore da će večerašnje finale proći u revijalnom tonu, jer se pobjednik već zna, ja bih ipak rekao da ima još puno stvari koje mogu poći po zlu za njih. Koliko god uvjerljive i vjerodostojne kladionice bile, ono što će dati odgovor na pitanje : "Ko će ponijeti laskavu titulu pobjednika" , je omjer glasova publike i žirija.

Upravo je glasoe žirija najteže prognozirati i upravo tu leži pokriće za naša opravdana nadanja i vjeru u pobjedu. Ne treba se zanositi : biće to borba za svaki glas. Uz malo sreće, uz efektan nastup i snažan dojam, možemo ući u TOP 5, a tamo je sve moguće.

Nadam se da će se isplatiti trud i rad uložen u projekt : " BH. EUROSONG 2009" i da će se naša delegacija vratiti uzdignuta čela, baš kao i prije 3 godine.

Svi vi u dijaspori, svi koji imate brojeve Hrvatskih i Srbijanskih mobilnih operatera zovite i šaljite SMS poruke za broj 12, za vojnike ljubavi, za Bistru vodu i Bosnu i Hercegovnu !

SRETNO !

Eurosong box
http://eurosongbox.blogger.ba
16/05/2009 17:17